Allereie registrert for koronavaksine?

Bømlo kommune oppmodar heile befolkninga over 18 år om å registrere seg for koronavaksine. Har du allereie registrert deg? Då treng du ikkje ringe Vaksinetelefonen for å sjekka om du er registrert.

312 vaksinedoser dei neste to vekene - 05.02.2021

Bømlo kommune får tildelt 26 hetteglas av koronavaksine både i veke seks og sju. Det er 52 glas eller 312 vaksinedoser som skal gis fram til 21. februar.

Ved 26 hetteglas tildelt i veke 7 vil halvparten gå til dose 2 for dei som blei vaksinert i veke 4. Det betyr at det blir færre førstegangsvaksiner enn i veke 6.

Status koronavaksinering

• Alle på institusjon som har ønska vaksine er no vaksinert med 2 dosar
  • Det er satt 330 dosar til dose 1 og 96 dosar til dose 2. Av alle vaksinerte er ca 20 % helsepersonell.
  • Alle over 85 har fått tilbod om vaksine og blir vaksinert i løpet av denne og neste veke. Dersom nokon over 85 år ikkje er blitt kontakta ber me dei ta kontakt med vaksinetelefonen for time.
  • I veke 6 og 7  vil gruppa 80-85 år få sms om å setje seg opp på time for vaksinering.
  • FHI publiserer statistikk over antal dosar satt per kommune både dose 1 og 2. Oppdaterast dagleg kl. 13.00

Ulike vaksineringsscenario

FHI har utarbeidd ulike scenario for framdriften i koronavaksineringa. Denne vaksinekalenderen vil endra seg stadig. kalender viser vaksinering mot covid19 - Klikk for stort bileteKven kan få koronavaksine og når forventa me å kunna vaksinere ulike grupper?

Registrer deg for vaksinering

Me oppmodar alle over 18 år om å registrere seg for å få koronavaksine. 3866 personar har pr 5. februar 2021 registrert at dei ynskjer Covid-19 vaksine.

Registrering for koronavaksine

Liv Turid Steinsbø                   Direkte tlf: 53 42 33 35