Status koronainformasjon 31.03.2021

Ingen meldte tilfeller med påvist smitte. Tysdag 30.03 vart totalt 54 personar testa. Av desse 33 i samband med smittesporing.

Status koronasituasjon 05.04.2021

Ingen nye smittetilfelle meldt. 1. og 2. påskedag vart ingen personar testa. Det er heller ikkje meldt om prøvesvar med påvist smitte av dei som vart testa tidlegare i påska.

Status koronasituasjon 07.04.2021

Ein person har fått påvist smitte. Nærkontaktar er testa og i karantene. Totalt 40 personar testa tysdag 6.4 der åtte var i samband med smittesporing.

Bømlo forlengjer ikkje lokal forskrift - 08.04.2021

Bømlo kommune forlengjer ikkje lokal forskrift om smittevern etter 9. april. Kommunen følgjer den nasjonale forskrifta som er gjeldande til og med 14. april. Største lokale endring er at treningssenter no får halde ope for kommunen sine eigne innbyggjarar, men tilrettelagt for to meters avstand mellom dei som trenar.

Innbyggjarundersøking om reiseliv

Visit Sunnhordland gjennomfører innbyggjarundersøking. Bakgrunnen er å gjera regionen meir berekraftig som reisemål.

Status koronasituasjon 08.04.21

Onsdag 7. april vart 18 personar testa for covid-19, av desse tre personar i samband med smittesporing. Det er ikkje meldt om prøvesvar med påvist smitte.

Status koronasituasjon - 01.04.2021

Eitt nytt smittetilfelle meldt. Nærkontakt til kjent tilfelle. Har vore i karantene. Når me no går inn i påskehøgtida minnar me om dei gjeldande reglane og tilrådingane for besøk og overnatting i hus, hytter og rorbuer i kommunen. Neste oppdatering om ikkje nye smittetilfelle kjem 1. eller 2. påskedag.

Status koronasituasjon 03.04.2021

Ingen nye smittetilfelle meldt. Påskeafta 3. april er 24 personar testa, der to av desse er nærkontaktar.

Status koronainformasjon 30.03.2021

Ingen nye smittetilfelle meldt. Måndag 29. mars vart det testa 50 personar, fem av desse i samband med smittesporing.

Status koronasituasjon 26.03.2021

Ingen nye smittetilfelle meldt. Torsdag 25.03 vart totalt 34 personar testa, av desse to stykk i samband med smittesporing. Alle prøvesvar i samband med smittesporing onsdag 24.03 gjeldande 5. klasse på Rubbestadneset skule kom tilbake utan påvist smitte.