Eig du hytte?

Person hopper på svaberg i solnedgang. (Foto: Peter Tubaas) (Visit sunnhordland) - Klikk for stort bilete

Hytteeigarar i Sunnhordland vert bedne om å delta i ei spørjeundersøking som skal bidra til å gjere regionen meir berekraftig som reisemål.

Samarbeidsrådet for Sunnhordland / Visit Sunnhordland arbeider i saman med kommunane for å gjera regionen meir berekraftig som reisemål. I Sunnhordland er det mange hytter, og hytteeigarar er viktige for reiselivet i regionen. For at Samarbeidsrådet / Visit Sunnhordland skal få best mogleg kunnskap og informasjon til det vidare arbeidet ønskjer dei at du som hytteeigar tek deg tid til å fylle ut vedlagte spørjeundersøking.

Dei som svarer på undersøkinga kan vera med i trekninga av ein Apple Watch Series 3.

Trekning 15 juni.

Trykk her for å delta.