Fantastisk Gøy(dagen) 2018

Over 170 elevar frå 2. klasse deltok på Gøydagen tysdag 15. mai. Med god hjelp og vegleiing frå elevar på ungdomsskuletrinnet vart dagen ein suksess.

Jente går under hinder. Foto. (Bømlo kommune) - Klikk for stort bilete

Aktivitatane i år var dans, badminton, friidrett, karate, turn og drill. Ungane vart blanda i 12 grupper, for å kunne bli kjente med elevar frå dei andre skulane. Aktivitetane var både ute og inne i sentralidrettsanlegget.

Vêret var fantastisk og ungane hadde det gøy. -  Det viktigaste er ikkje å vinna men å ha det gøy, uttala ein av 2. klassingane. Dagen vart avslutta med felles dans til stor entusiasme hos både store og små.

Glas med frukt. Foto. (Bømlo kommune) - Klikk for stort bilete To frå arrangøren. Foto. (Bømlo kommune) - Klikk for stort bilete Drill var ein av aktivitetane. Foto. (Bømlo kommune) - Klikk for stort bilete Ungdomar i karatedrakt. Foto. (Bømlo kommune) - Klikk for stort bilete
Sist endra 16.05.2018 14:17

Telefon: